11.3 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Căpitanul echipei Aston Villa, sancționat pentru că nu a respectat izolarea

„Aston Villa este profund dezamăgit că unul dintre jucătorii noştri a ignorat directivele guvernului privind izolarea la domiciliu în timpul crizei coronavirusului”, a precizat clubul din Birmingham într-un comunicat pe site-ul său oficial.

„Căpitanul echipei, Jack Grealish, a recunoscut că decizia sa de a ieşi din casă a fost greşită şi total inutilă. El a încălcat directivele guvernului, care sunt clare şi trebuie să fie respectate de toată lumea”, a mai scris gruparea engleză, adăugând că jucătorul va fi sancţionat cu o amendă, banii urmând să fie donaţi în scopuri caritabile spitalelor din Birmingham.

Potrivit cotidianului The Times, căpitanul lui Aston Villa va achita o amendă în valoare de aproximativ 150.000 de lire sterline.

Luni, mass-media engleză a dezvăluit că Grealish s-a aflat la originea unui accident rutier produs în weekend, după o seară petrecută în oraş. Căpitanul lui Aston Villa, în vârstă de 24 ani, publicase cu o zi înainte o înregistrare video în care le cerea oamenilor să rămână izolaţi la domiciliile lor, pentru a evita răspândirea coronavirusului.

Ultima oră
Pe aceeași temă