Când se vor relua meciurile de fotbal în Spania

Fotbalul se va relua în Spania miercuri, 10 iunie, cu repriza a doua a unui meci din eşalonul secund, Rayo Vallecano - Albacete, întrerupt în luna decembrie din cauza comportamentului suporterilor echipei gazdă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.06.2020 - 18:36

Fotbalul din Spania, întrerupt în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua astfel cu o zi mai devreme decât era prevăzut, cu întâlnirea Rayo Vallecano - Albacete (0-0 la pauză). Iniţial, autorităţile fotbalului spaniol anunţaseră că sezonul va reîncepe pe 11 iunie cu un meci din La Liga, derby-ul local Sevilla FC - Betis Sevilla.

Partida Rayo Vallecano- Albacete a fost întreruptă la pauză din cauza scandărilor care îl vizau pe Roman Zozulia, atacantul ucrainean al oaspeţilor. Zozulia a fost nevoit să renunţe în 2017 la un împrumut la Rayo, după ce o parte a suporterilor clubului, cunoscuţi pentru simpatiile lor de stânga, l-au acuzat de legături cu extrema dreaptă, lucru negat de jucător.

Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) a indicat că Rayo Vallecano şi Albacete au fost de acord să dispute repriza a doua a meciului, fără spectatori.

Liga a doua spaniolă va continua vineri, 12 iunie, cu patru meciuri.

Comentarii