Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Campionatul Mondial de Superbike reîncepe în iulie

Calendarul sezonului 2020 al Campionatului Mondial de Superbike a fost modificat din nou, pentru a face faţă pandemiei de coronavirus, urmând să debuteze în luna iulie în Marea Britanie.

Share

Rl online 0 comentarii

15.04.2020 - 11:24

Promotorii Superbike au anunţat, marţi, noile modificări ale calendarului sezonului competiţional, din care o singură cursă s-a putut desfăşura până în acest moment, la începutul lunii martie în Australia. Weekend-ul de la Imola (Misano), 8-10 mai, a fost decalat de la jumătatea lunii iunie pentru începutul lunii noiembrie şi va încheia sezonul, în timp ce cursa de la Aragon a fost amânată de la finele lui mai pentru finele lunii august.

În stadiul actual, sezonul se va relua în perioada 3-5 iulie la Donington Park în Anglia, urmând să se desfăşoare zece curse până la etapa de final de la Misano (6-8 noiembrie).

Comentarii