Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Campionatul de Șah Corporate Pe Echipe “PALLAS ATHENA”

Share

Rl online 0 comentarii

16.09.2019 - 12:19

BUCURESTI, 13 septembrie 2019

Motto:

"Strategia necesita gandire, tactica necesita observare"

Max Euwe

 

Campionatul de Șah Corporate Pe Echipe (CSCPE) “PALLAS ATHENA” este o competiție șahistă destinată pasionaților de șah și business, organizată ca un turneu pe echipe destinat organizațiilor.

Prima editie are loc la Bucuresti in perioada 8-10.11.2019, Hotel Caro, Sala Eminescu.

Șah – ul, fiind considerat disciplina minții, îi poate ajuta mult pe oameni în special în luarea de decizii mai rapid și mai bine, în stabilirea strategiilor sau a tacticilor, în dezvoltarea creativitatii, in cresterea atentiei sau alte aspecte legate de dezvoltarea personala.

CSCPE, își propune să fie un eveniment anual care să genereze o conexiune între mediul de business și șahul de performanță.

CSCPE PALLAS ATHENA este un eveniment de business la care cunoști oameni noi, faci schimb de experiență, te întâlnești cu noi oportunități, intri în comunitatea pasionaților de șah.

 

CSCPE este organizat de:

- Cezar Iulian Armasu - cezariulian.ro – blog teme business „Inspiratie Pentru Afaceri”; Servicii pentru afaceri; Marketing B2B;

- Mariana Ioniță – Organizator International FIDE; Organizator FISCA – cel mai mare si mai important turneu internațional de șah pentru copii si tineri din Romania, organizat privat; Director Clubul Central De Șah Bucuresti;

 - Academia de Șah Hannibal (ASH) - inițiativă bivalentă, educațională și sportivă, prin care jocul de șah este utilizat deopotrivă ca instrument pentru dezvoltare cognitivă și sport. Fondator: Christiansen Sava – Maestru al Șahului, antrenor FIDE și Instructor Școlar FIDE.

 Inscrierile au inceput, iar pana la data de 30 septembrie puteți beneficia de oferta early bird.

Mai multe detalii: https://sah-corporate.ro/

 

Cezar Iulian Armasu

Consultant in Afaceri

Iulian Small & Smart Business

Telefon 0757577500

[email protected]

Citește totul despre:

#campionat de sah

Comentarii

loading...