Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Campionatul de fotbal din Macedonia a fost anulat

Federaţia de fotbal din Macedonia de Nord a decis încheierea definitivă a sezonului 2019-2020 din cauza situaţiei epidemiologice generale din această ţară, unde a avut loc o creştere a numărului de cazuri de Covid-19.

Share

Rl online 0 comentarii

05.06.2020 - 18:51

În ultimele zile au fost testaţi pozitiv pentru Covid-19 mai mulţi jucători ai cluburilor Renova şi Shkendija, astfel că nu este posibil ca aceste două echipe să-şi reia activitatea într-un interval de timp acceptabil.

În această săptămână, ministrul Sănătăţii din Macedonia de Nord, Venko Filipce, anunţase că toţi fotbaliştii din Macedonia de Nord vor fi testaţi pentru Covid-19 înaintea reluării sezonului. Conform demnitarului, decizia de testare a tuturor jucătorilor şi personalului implicat în şedinţele de pregătire a fost luată de reprezentanţii Federaţiei macedonene de fotbal şi de cei ai Comisiei pentru boli infecţioase.

În condiţiile în care fotbalişti de la cele două cluburi menţionate mai sus au fost testaţi pozitiv, federaţia a decis să pună capăt sezonului. Ea urmează a stabili cine va fi desemnată campioană şi ce formaţii vor juca în cupele europene.

În momentul întreruperii campionatului, Vardar Skopje era pe prima poziţie a clasamentului, cu un avans de 10 puncte faţă de a doua clasată, Sileks, iar Cupa Macedoniei de Nord ajunsese la faza sferturilor de finală.

Până vineri dimineaţă, în Macedonia de Nord au fost confirmate 2.611 de cazuri de infectare cu Covid-19 şi 147 de decese.

Comentarii