Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Campionatul de fotbal din Australia va fi suspendat

Ultimul sport care îşi urma cursul în Australia, fotbalul, va fi suspendat începând de marţi, după ce responsabilii federaţiei au afirmat că a juca în plină pandemie de coronavirus este o "misiune imposibilă".

Share

Rl online 0 comentarii

24.03.2020 - 09:49

În ultimele două zile, rugby-ul în XIII şi sportul cel mai popular din ţară, fotbalul australian (care se joacă cu mâna), au fost suspendate. De asemenea, rugby-ul, cricket-ul, baschetul şi alte sporturi colective au procedat deja la suspendare.

În schimb, campionatul australian de fotbal mai avea cinci etape de suspendate, A-League numărând 11 echipe, între care una neozeelandeză, Wellington Phoenix.

După ce iniţial se stabilise ca meciurile să aibă loc cu porţile închise, restricţiile impuse la deplasări împiedică desfăşurarea meciurilor, fără a se mai contabiliza şi echipele în carantină.

Australia numără 1.800 de cazuri de coronavirus şi şapte decese.

Comentarii