30.7 C
Bucharest
Friday, 22 September 2023
HomeSportCalificările pentru MP al Belgiei, întrerupte după un accident violent

Calificările pentru MP al Belgiei, întrerupte după un accident violent

Calificările pentru Marele Premiu al Belgiei la Formula 1, începute cu întârziere din cauza ploii pe circuitul Spa-Francorchamps, au fost ulterior întrerupte după un violent accident al pilotului Lando Norris (McLaren), care a scăpat însă nevătămat.

Prima parte a calificărilor a debutat cu întârziere din cauza ploii, dar în partea a treia rezervată celor mai buni zece timpi, o ploaie torenţială a făcut pista periculoasă, iar britanicul Lando Norris (21 ani) a pierdut controlul într-un viraj. După ce s-a izbit violent de zidul de protecţie, monopostul său a fost dislocat.

Pilotul a ieşit totuşi nevătămat din cockpit, dar ţinându-se de cot. El a fost dus la centrul medical al circuitului, în timp ce resturile maşinii au fost evacuate de pe pistă.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Unui elev de liceu din Cluj i-a explodat telefonul mobil în timpul unui curs

Momentul a fost filmat de un alt copil. În imagini se vede cum în doar câteva secunde toată sala de clasă s-a umplut...

Cătălin Drulă anunță că va sesiza CCR în legătură cu legea austerității: „Este un adevărat asasinat pentru economie”

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că partidul său va sesiza CCR în privinţa proiectului guvernului de creştere a...

Am chemat în judecată Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal!

„Cred că s-a creat la un moment dat o confuzie, dar o va lămuri instanța, între dreptul de a filma și dreptul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies