15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportBurleanu transformă FRF în mașinărie de propagandă electorală

Burleanu transformă FRF în mașinărie de propagandă electorală

De altfel, ”Kaiserul” a anticipat tactica șefului FRF încă din 26 februarie, când declara pentru Gazeta Sporturilor: ”Am fost pus în gardă să mă aștept că vor apela și la tehnici securistice, să caute prin arhivele federației, doar-doar vor găsi vreo hibă în documente semnate de mine ca să arunce cu noroi în activitatea mea de director la FRF.”

Se pare că mașinăria de propagandă din Casa Fotbalului nu a reușit să găsească documente incriminatoare semnate de Lupescu și, în contrapartidă, încearcă să îl asocieze cu neregulile din administrația Mircea Sandu, mizând pe faptul că Lupescu a fost, în acea perioadă, director general în cadrul FRF.

În articolul publicat pe blog, Burleanu acuză fosta conducere a Federației că a încheiat contracte și a plătit facturi ”grase” către firme care aveau legătură cu Mircea Sandu sau cu persoane apropiate acestuia. Din așa-zisa investigație nu reiese de nicăieri însă care ar fi implicarea lui Lupescu în această rețea. Mergând pe același raționament, Răzvan Burleanu, fostul consilier al lui Traian Băsescu, ar putea fi foarte bine acuzat că a tăiat pensiile și salariile românilor, pentru că, nu-i așa, era angajat la Cotroceni în acea perioadă.

Într-o postare pe propria pagină de Facebook, Ionuț Lupescu se întreabă de ce președintele FRF a așteptat patru ani până să facă publice ”atrocitățile” descoperite și promite că, atunci când va prelua președinția FRF, va deferi justiției toate descoperirile de acest tip.

”Este unica modalitate a actualei administrații a FRF de a conduce fotbalul: multe acuzații mincinoase și puține realizări. Nimic nu poate compensa însă lipsa rezultatelor, nimic nu poate acoperi această realitate. Sunt convins că ultimul atac al încă președintelui FRF va fi urmat și de altele. Ele sunt consecința temerilor din ce în ce mai mari că vor pierde alegerile, după ce din ce în ce mai mulți membri afiliați îmi acordă susținerea lor”, a concluzionat ”Kaiserul”.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă