România, obligată să câștige cu nordicii

Burleanu mizează pe un stadion plin cu Suedia

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal este convins că partida tricolorilor cu Suedia, din preliminariile Euro 2020, se va disputa cu casa închisă.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

Actualizat: 04.11.2019 - 10:48

Burleanu a declarat că pentru meciul echipei naţionale a României cu nordicii, programat pe Arena Naţională din Bucureşti, există un interes enorm din partea fanilor, lucru care nu poate decât să ne bucure. „Cred că va fi sold out. Există un interes mai mare la vânzarea biletelor decât la partida cu Spania de acasă. Sau poate că e o schimbare a comportamentului suporterilor, adică românii încep să îşi cumpere bilete mult mai repede. Cosmin Contra este foarte încrezător în calificarea la Campionatul European. În primul rând, meciul capital pentru noi este cel cu Suedia, pe care trebuie să-l câştigăm. Cu siguranţă dacă vom reuşi să-l câştigăm, atunci nu ne vom încurca în Spania”, a spus preşedintele FRF.

Acesta a ţinut să dezmintă zvonurile potrivit cărora l-a contactat deja pe Gică Hagi pentru a-i propune postul de selecţioner. „E un principiu de la care nu vom abdica absolut niciodată. Atât timp cât vom avea contract cu un selecţioner nu vom contacta un alt posibil antrenor. Noi avem toată încrederea în Cosmin Contra că va califica naţionala la Euro 2020”, a adăugat Burleanu.

România va disputa ultimile două meciuri din preliminariile Euro 2020 în luna noiembrie, pe data de 15, acasă, cu Suedia, iar trei zile mai târziu tricolorii se vor deplasa la Madrid, acolo unde vor da piept cu reprezentativa Spaniei.

Comentarii