Burleanu avertizează Liga 1: „Cu siguranţă vom avea dificultăţi financiare”

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, le recomandă cluburilor din Liga 1 să fie precaute în privința cheltuielilor, preconizând că viitorul sezon va fi unul extrem de delicat din punct de vedere financiar.

Share

Rl online 0 comentarii

06.08.2020 - 20:02

La finalul şedinţei Comitetului de Urgenţă al FRF, Răzvan Burleanu a declarat: „Cu siguranţă vom avea dificultăţi financiare. Trebuie să fii nebun să crezi că situaţia de dinainte de criză va fi aceeaşi. Când vorbim de pierderi, în primul rând nu au mai putut avea aceleaşi venituri din ticketing. În acelaşi timp, cheltuielile pentru cluburile noastre au crescut în această perioadă cu aceste măsuri sanitare. Şi această fereastră de transferuri va fi influenţată. Ne aşteptăm ca banii care vor fi în piaţă să fie mult mai puţini decât în fereastra de transferuri din anul anterior. Prin urmare, trebuie cu mare atenţie să gestionăm această situaţie. Noi invităm cluburile să fie precaute în următoarea perioadă, astfel încât să menţinem această stabilitate financiară, care este una destul de sensibilă. Dacă în primăvară nu am fi extins termenul pentru licenţieri astăzi am fi avut mult mai multe cluburi care nu şi-ar fi luat licenţa de Liga 1”, a declarat oficialul FRF.

Referitor la suporteri, Burleanu a spus că federaţia va susţine prezenţa acestora pe stadioane doar atunci când va exista o siguranţă în ceea ce priveşte sănătatea. „Ne dorim ca suporterii să revină cât mai curând pe stadion. În acelaşi timp, noi, ca federaţie vom susţine prezenţa suporterilor pe stadioane doar atunci când vom fi siguri că nu există niciun risc în ceea ce priveşte sănătatea acestora”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Comentarii