Bundesliga: Două cazuri de infectare cu Covid-19 la Borussia Moenchengladbach

Şase din cele zece cazuri de coronavirus detectate oficial la cluburile din primele două divizii ale fotbalului german sunt de acum localizate: după primele trei cazuri de la FC Koln, alte două sunt de la Borussia Moenchengladbach şi unul de la Dynamo Dresda.

Share

Rl online 0 comentarii

06.05.2020 - 09:23

După ce luni, Liga germană de fotbal (DFL) a anunţat că zece persoane dintre cele 1.724 testate la cele 36 de cluburi din primele două divizii au fost pozitive, marţi, ziarul regional Rheinische Post, citând surse apropiate de Borussia Moenchengladbach, a indicat că două cazuri vizează un jucător şi un fizioterapeut de la acest club. Cei doi bărbaţi au fost plasaţi în carantină în locuinţele lor, iar antrenamentele au continuat normal. Gruparea din vestul Germaniei nu a confirmat oficial aceste informaţii.

FC Koln a indicat la sfârşitul săptămânii trecute că doi jucători ai săi şi un preparator fizic sunt infectaţi cu Covid-19. Divizionara secundă Dynamo Dresda a anunţat la rândul său un caz.

Alt club din al doilea eşalon, Erzgebirge Aue, a înregistrat un caz pozitiv la al doilea val de teste. Acest caz se adaugă celor zece dezvăluite oficial luni de DFL după primul val.

Miercuri va avea loc o nouă întâlnire a cancelarului Angela Merkel cu premierii landurilor, pentru a discuta relaxarea restricţiilor şi posibilitatea reluării competiţiilor fotbalistice în Germania, fără spectatori.

Comentarii