15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportBREAKING NEWS. Simona Halep reia colaborarea cu Darren Cahill

BREAKING NEWS. Simona Halep reia colaborarea cu Darren Cahill

”Am o veste incitantă pe care vreau s-o împart cu voi. După un an fără el în echipa mea, sunt fericită să anunţ că Darren (Cahill) va fi alături de mine în sezonul viitor. Ultima oară te-am ‘omorât’ şi intenţionez să te ‘omor’ din nou. Bine ai revenit! Abia aştept să încheiem ce am început”, a spus fostul lider mondial.

”Chiar dacă ai fost departe acest an, ai fost cu noi la fiecare pas. Abia aştept să te primesc oficial din noul sezon D”, a scris campioana en titre de la Wimbledon.

Pe 9 noiembrie 2018, antrenorul Darren Cahill anunţa pe contul său de Instagram că nu va mai colabora, din motive familiale, în 2019 cu Simona Halep, aflată atunci pe primul loc în lume.

Alături de Darren Cahill, Halep a câştigat primul său titlu de Mare Şlem, anul trecut la Roland Garros, şi a încheiat doi ani consecutivi pe primul loc în clasamentul WTA, 2017 şi 2018.

După despărţirea de Cahill, românca a avut o scurtă încercare de a lucra cu belgianul Thierry Van Cleemput, imediat după Australian Open, dar cei doi au renunţat după turneul de la Doha, explicând ruptura printr-o lipsă de compatibilitate.

În luna martie, Simona Halep a anunţat colaborarea cu antrenorul român Daniel Dobre, care a culminat cu câştigarea titlului la Wimbledon, în iulie.

În prezent, Halep se află pe locul 6 în clasamentul WTA şi e foarte aproape de calificarea la Turneul Campioanelor.

Cele mai citite

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...
Ultima oră
Pe aceeași temă