BREAKING NEWS. Negoiță a vândut Dinamo! Cine este noul investitor

Telenovela vânzării formației Dinamo s-a încheiat în această seară. Noul acţionar majoritar al clubului este compania Benel International SA, reprezentata de spaniolul Pablo Cortacero.

Share

Rl online 0 comentarii

13.08.2020 - 19:44

Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo intră sub patronajul unei societăţi internaţionale.

„Sunt bucuros să anunţ, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacţie cu reprezentanţii clubului Dinamo. Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merita mult mai mult decât a reuşit în ultimii ani. Merita o echipă pentru performanţă şi sper să reuşim să promovăm Dinamo Bucureşti în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc şi în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamovişti vom reuşi să fim cei mai buni!”, a transmis Pablo Cortacero.

Prezentarea oficială a noului acţionariat va avea loc în următoarele zile. Clubul nu a precizat cât a primit Ionuţ Negoiţă pentru a ceda pachetul majoritar.

Acum, Cortacero trebuie să se întâlnească cu reprezentanții DDB, cei care au 27,5 la sută din totalul acțiunilor și care își pot exercita dreptul de VETO în privința afacerii. 

Comentarii