BREAKING NEWS. Ianis Hagi a semnat cu GENK

Fotbalistul român Ianis Hagi a semnat vineri cu echipa Racing Genk un contract valabil până în 2024, a anunţat campioana Belgiei pe site-ul său oficial.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

Actualizat: 12.07.2019 - 18:42

Fotbalistul de 20 de ani se desparte de Viitorul Constanta pentru o sumă estimată la 8 milioane de euro, incluzând bonusuri. Suma este cu mult mai mică decât a oferit Spartak Moscova, însă Gică Hagi a dorit să îl ducă pe Ianis într-un campionat de top din Europa de Vest, în detrimentul Rusiei.

Site-ul lui Genk îl prezintă pe Ianis Hagi ca pe un fotbalist foarte tehnic, creativ, care loveşte mingea cu ambele picioare. Gruparea belgiană aminteşte că mijlocaşul a jucat deja pentru prima reprezentativă a României.

După ce s-a remarcat luna trecută la Campionatul European de tineret, fiul lui Gheorghe Hagi va avea şansa să joace în această toamnă cu Genk în grupele Ligii Campionilor. Ianis Hagi a avut o experienţă nereuşită în străinătate, la echipa italiană Fiorentina (iulie 2016-ianuarie 2018). În lotul lui Genk mai este un român, Vladimir Screciu.

Comentarii