8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportBREAKING NEWS. Craiova s-a calificat la penalty-uri. Incidente grave!

BREAKING NEWS. Craiova s-a calificat la penalty-uri. Incidente grave!

În minutul 37, portarul echipei Honved, Robi Lefkovits, s-a accidentat, el căzând la o intervenţie şi acuzând probleme la piciorul drept. Jocul a fost întrerupt câteva minute până când Lefkovits a primit îngrijiri şi a fost scos din satdion cu ambulanţa.

La meci au asistat peste 22.000 de spectatori. În prima repriză, câţiva fani ai echipei Honved au provocat incidente în tribună, ei încercând să escaladeze gardul sectorului în care se aflau. Ei au fost opriţi rapid de forţele de ordine, care au folosit şi gaze lacrimogene.

Arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce o petardă a explodat în apropierea lui şi un obiect, cel mai probabil o brichetă, l-a lovit în zona capului, pe finalul meciului. Partida a fost întreruptă 35 de minute.

Incidentele au izbucnit în prelungiri, în minutul 119, la scorul de 0-0, după ce Fortes (Universitatea Craiova) s-a luat la harţă cu jucătorii adverşi în careul acestora. Fotbaliştii au început să se îmbrâncească, Qaka a împins brutal un jucător de-al lui Honved, pe Batik, iar arbitrul a încercat să intervină.

Hunter s-a retras spre linia de fund a terenului, moment în care o petardă a explodat la aproximativ un metru de el, aruncată din peluza gazdelor, şi în acelaşi timp centralul a fost lovit de un obiect, conform reluărilor TV. Hunter a avut nevoie de şapte minute de ingrijiri medicale, pe teren intrând şi salvarea.

Hunter şi-a revenit, dar a fost înlocuit de arbitrul de rezervă Jamie Robert Robinson.

La penalty-uri, Pigliacelli a fost magistral și a parat 3 lovituri.

În turul următor, oltenii vor va piept cu AEK Atena. Primul meci se va disputa pe 8 august, în Bănie, iar returul pe data de 15 august, la Atena.

Cele mai citite

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă