Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Boxerul Ryan Martin, suspendat pentru dopaj

Boxerul american Ryan Martin a fost suspendat, miercuri, pe timp de 4 ani de către Agenţia britanică antidoping (UKAD), după un test pozitiv la substanţe interzise înregistrat anul trecut.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.11.2019 - 17:46

După meciul său cu Josh Taylor de la Glasgow, din 3 noiembrie 2018, în limitele categoriei super-uşoară, Martin a fost testat pozitiv la metaboliţi ai testosteronului. Cum meciul s-a disputat în jurisdicţia Consiliului britanic de control, pugilistul de 26 ani se supune regulilor antidoping ale UKAD.

UKAD a anunţat că suspendarea lui Martin va expira pe 2 noiembrie 2022 şi acesta poate face recurs contra suspendării.

În martie, americanul a transmis un răspuns către UKAD, în care susţine că nu a ingerat intenţionat testosteron şi prezenţa metaboliţilor în analiză se datorează unor suplimente contaminate.

UKAD, prin directorul executiv Nicole Sapstead, a precizat că ''în cazul în care suplimentele sunt considerate o cerinţă, ingredientele trebuie verificate pe lista de substanţe interzise ale WADA şi suplimentul însuşi trebuie controlat pe Informed Sport. Dacă există o mică îndoială, pur şi simplu nu merită riscul''.

Comentarii

loading...