7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportBox: Mike Tyson revine în ring, la 54 de ani

Box: Mike Tyson revine în ring, la 54 de ani

Mike Tyson, care difuzează de mai multe luni pe reţelele de socializare înregistrări foarte impresionante ale sesiunilor sale de antrenament, nu a mai boxat de 15 ani, de când a fost învins de puţin cunoscutul Kevin McBride, într-un meci în care a lăsat o imagine proastă.

Meciul dintre Tyson şi Roy Jones Jr. va avea opt reprize, potrivit ESPN. Duelul va avea loc la Dignity Health Sports Park din oraşul Carson (California), într-o sală ce poate primi 27.000 de spectatori. Ţinând cont de răspândirea galopantă a coronavirusului, este posibil ca meciul să se desfăşoare cu porţile închise.

Tyson are în cariera sa un bilanţ de 50 de victorii şi 6 înfrângeri. Jones Jr. (66 de victorii şi 9 înfrângeri) nu a mai boxat din 2018.

În luna mai, Tyson a negat că rivalul său Evander Holyfield îi va fi adversar la revenirea în ring pentru un meci demonstrativ. Tyson a explicat atunci că unicul scop al revenirii sale este strângerea de bani pentru acţiuni caritabile.

Tyson a fost primul campion mondial al greilor care a deţinut titlurile WBA, WBC şi IBF. Americanul a devenit cel mai tânăr campion mondial al greilor prin victoria reuşită în faţa lui Trevor Berbick, în 1986, la vârsta de 20 de ani. El calcă pe urmele compatriotului său Floyd Mayweather Jr şi ale filipinezului Manny Pacquiao, care au renunţat la retragere pentru meciuri demonstrative.

Jones Jr a fost campion mondial la patru categorii între 1993 şi 2004, la început la categoriile mijlocie şi supermijlocie, apoi la semigrea, pentru a câştiga în fine centura WBA a greilor.

Cele mai citite

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...
Ultima oră
Pe aceeași temă