8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportBogdan Vintilă: „Jucătorii merită felicitați, au depus un efort extraordinar”

Bogdan Vintilă: „Jucătorii merită felicitați, au depus un efort extraordinar”

“Jucătorii merită felicitaţi, pentru că au depus un efort extraordinar în această seară şi au demonstrat că merită să fie la această echipă. Cei experimentaţi i-au ajutat pe cei tineri să joace aşa cum trebuie şi au reuşit să debuteze cu bine. Din punctul meu de vedere sunt jucători câştigaţi, dar mai au mult de jucat la această echipă, de asta ne au pe noi lângă ei, să îi ajutăm să fie echilibraţi. Au dovedit că merită să fie la acest club. Mă bucur pentru aceşti jucători că au reuşit să câştige. Cred că e un cadou foarte plăcut pentru patronul Gigi Becali de ziua sa din partea echipei”, a declarat Vintilă.

Tehnicianul a precizat că a preferat să menajeze anumiţi jucători pentru a nu risca să se accidenteze pentru o perioadă mai lungă: “Eu prefer să menajez anumiţi jucători la un meci decât să îi pierd pentru o perioadă mai lungă. Azi unii au fost menajaţi”.

Referitor la lupta pentru titlul de campioană în Liga I, Vintilă a spus că este încrezător atâta timp cât mai există şanse matematice.

“Mesajul este că ne batem până la ultimul meci. Dacă vom câştiga titlul sau nu vom vedea când se va trage linie. Dar datoria noastră este să câştigăm fiecare meci şi le-am transmis şi jucătorilor acest lucru”, a mai spus Vintilă.

Echipa de fotbal FCSB a învins cu scorul de 3-0 (1-0) formaţia Dinamo într-o partidă disputată, joi seara, pe Stadionul Dinamo din Capitală, în prima manşă a semifinalelor Cupei României.

Manşa retur a acestei semifinale se va disputa la 8 iulie, ora urmând să fie stabilită de deţinătorii drepturilor TV şi Federaţia Română de Fotbal.

Partida s-a disputat fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului şi Sportului şi ministrului Sănătăţii, emis în la 1 iunie.

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Nicu Ștefănuță a depus plângere la CNCD împotriva preotului Nicolae Tănase, din cauza declarației revoltătoare la adresa femeilor abuzate sexual

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European, a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preotului...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă