6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportBogdan Mara a anunțat cine va fi noul antrenor al Astrei Giurgiu

Bogdan Mara a anunțat cine va fi noul antrenor al Astrei Giurgiu

„Suntem aproape să semnăm cu Edi. El se va alătura lotului nostru în scurt timp. El a avut anumite probleme personale în ultima perioadă pe care le-am înţeles, aşa că ne-am pus de acord să şi le rezolve şi apoi să vină la echipă. Între timp şi-a trimis staff-ul care ne ajută foarte mult în ultima perioadă. Sperăm ca în următoarele zile Edi să vină la echipă şi să fie zi de zi lângă jucători. Iar ăsta ar fi un lucru important pentru noi. E posibil ca el să fie pe bancă la restanţa cu Dinamo… deşi noi sperăm să fie pe bancă şi la meciul de acum (n.r. – cel de vineri, cu Academica Clinceni), dar depinde de el în cât timp îşi rezolvă acele probleme”, a afirmat Mara pentru Prosport.

„Nu pot spune pe ce perioadă vine Edi, dar probabil că de minimum doi ani, mai ales că actualul sezon e destul de compromis. Ne gândim împreună să reconstruim echipa pentru anul viitor când să vom avea obiective mai îndrăzneţe. Dar şi anul acesta, deşi play-off-ul este departe, noi încercăm să realizăm acest obiectiv”, a adăugat acesta.

Edward Iordănescu a antrenat ultima oară Gaz Metan Mediaş, grupare de care s-a despărţit la 1 iunie. Pentru el ar fi al doilea mandat la Astra după ce a condus formaţia giurgiuveană între iunie 2017 şi aprilie 2018.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă