34 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSportBoc: Am susţinerea a 33 de preşedinţi de organizaţii PDL

Boc: Am susţinerea a 33 de preşedinţi de organizaţii PDL

Premierul Emil Boc a afirmat, la Târgovişte, că este susţinut de 33 de preşedinţi de organizaţii PDL, precum şi de majoritatea parlamentarilor, a primarilor şi de preşedinţilor de consilii judeţene, adăugând că în echipa partidului e loc pentru toţi, „indiferent de moţiunea din care face parte”.

„Am alături de mine susţinerea a 33 de preşedinţi de organizaţii PDL din ţară, susţinerea de la majoritatea parlamentarilor, a majorităţii primarilor din municipiile reşedinţă de judeţ , a majorităţii preşedinţilor de consilii judeţene”, a susţinut, vineri, premierul, citat de Newsin.

Emil Boc a precizat că „fiecare coleg, indiferent că este într-o moţiune sau alta, îşi are locul în echipa PDL”. El a asigurat că nu candidează împotriva nimănui, ci o face „pentru PDL”. „De aceea, mesajul meu este ca după 14 şi 15 mai partidul să fie mai întărit ca niciodată, că în echipa PDL e loc pentru fiecare, indiferent de moţiunea din care face parte şi această echipă va duce România pe creştere economică – şi semnele bune se văd – şi va asigura continuarea guvernării şi modernizarea ţării şi după 2012”, a adăugat liderul PDL.

Alături de liderul PDL Emil Boc au mai fost prezenţi la Târgovişte Elena Udrea, Roberta Anastase, Traian Igaş, Ioan Oltean, Mircea Andrei, Valentin Calcan, Florin Popescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă