Blestem pentru Umtiti. Starul Barcelonei s-a reaccidentat la genunchiul stâng

Samuel Umtiti, fundaşul francez al echipei de fotbal FC Barcelona, s-a accidentat din nou la genunchiul stâng şi nu va evolua în meciul cu Villareal, de duminică, din La Liga, a anunţat vineri campioana Spaniei.

Share

Rl online 0 comentarii

03.07.2020 - 17:58

Fundaşul de 26 de ani a mai avut probleme la genunchi după Cupa Mondială 2018, turneu pe care l-a câştigat cu naţionala ţării sale. Umtiti are nevoie de un "tratament", iar durata indisponibilităţii sale va depinde de evoluţia accidentării, a indicat clubul catalan.

Este o nouă lovitură pentru francez, care s-a accidentat deja la începutul lunii trecute, la gamba dreaptă, a doua zi după ce Barca a reluat antrenamentele, la ieşirea din carantina impusă în Spania pentru a lupta împotriva pandemiei de coronavirus.

Titular sâmbătă contra Celtei Vigo, dar absent marţi împotriva lui Atletico Madrid, Umtiti a jucat doar 17 meciuri în acest sezon pentru Barca în toate competiţiile. La începutul stagiunii, el a avut două accidentări, la picior şi la genunchi, pierzând în total zece meciuri între septembrie şi noiembrie.

Comentarii