27 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSportBlaga: Dacă PDL va fi braţul politic al clasei de mijloc româneşti...

Blaga: Dacă PDL va fi braţul politic al clasei de mijloc româneşti va câştiga viitoarele alegeri

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, sâmbătă, în faţa membrilor PDL Cluj, că în cazul în care partidul va deveni „braţul politic” al clasei de mijloc româneşti, din care acum o mare parte „spală podelele clasei de mijloc italiene”, va câştiga viitoarele alegeri, informează Mediafax.

Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la prezentarea moţiunii sale cu care candidează la şefia PDL, că reprezentanţii clasei de mijloc trebuie să vadă în PDL alternativa la guvernare.

„Nu sunt de acord cu acei care spun că nu există dreapta românească. Ba da, există, este reprezentată de milioane de români care îşi câştigă pâinea cinstit, care plătesc taxe şi impozite, care nu vor nimic gratis de la statul român, dar vor să fie respectaţi, vor taxe şi impozite mai mici, o cotă unică mai mică. Pentru ei nu am făcut multe lucruri şi atunci, uniţi, puternici şi cu soluţii pentru aceşti oameni, să vadă în noi alternativa clară la guvernare, cotă unică redusă, vom câştiga viitoarele alegeri. Vă promit că dacă vom fi braţul politic al clasei de mijloc româneşti, care acum, o mare parte din ea, spală podelele clasei de mijloc italiene sau are grijă de copii şi bătrânii clasei de mijloc spaniole, dacă îi aducem pe aceşti oameni de partea noastră, vom câştiga viitoarele alegeri”, a spus Blaga.

El a afirmat că propune la Convenţia Naţională a PDL un partid „unit” şi a menţionat că a venit timpul unei reconstrucţii a PDL „de la firul ierbii”.

Citeşte şi Vasile Blaga: Pentru mine nu e o ruşine că am fost în FSN

„Am fost şi voi fi un om care uneşte, nu dezbină, preşedintele unui PDL unit, un PDL puternic care îşi propune să câştige alegerile din 2016”, a spus Blaga.

Blaga este prezent, sâmbătă, la Cluj-Napoca, pentru a-şi prezenta moţiunea în cadrul unei manifestări la care participă, printre alţii, preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, vicepreşedintele PDL senatorul Alin Tişe, secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, deputaţii Adrian Gurzău, Andrea Paul şi Raluca Turcan, europarlamentarii Theodor Stolojan, Traian Ungureanu, Marin Jean Marinescu şi Rareş Niculescu, consilieri locali şi judeţeni ai PDL.

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc absentează de la prezentarea moţiunii lui Blaga, fiind în campanie cu Elena Udrea în judeţele Botoşani şi Suceava.

PDL Cluj va avea la Convenţia Naţională din 23 martie 180 de delegaţi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă