13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportBelgia elimină Brazilia şi va întâlni Franţa în semifinale

Belgia elimină Brazilia şi va întâlni Franţa în semifinale

Brazilia a fost eliminată de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia și trofeul va rămâne în Europa! În competiție au rămas doar echipe de pe bătrânul continent. ”Diavolii roșii” i-au scos din cursa pentru cupă pe brazilieni, după ce au condus cu 2-0 încă de la pauză.

Brazilia a fost prima care a marcat, dar în propria poartă. Minutul 13 s-a dovedit a fi cu ghinion pentru sud-americani. Fernandinho a trimis în propria poartă un corner executat de belgieni, după ce, cu doar câteva minute înainte, Thiago Silva era să o comită în același fel, dar bara i-a salvat.

Dacă 1-0 s-a făcut în minutul 13, 2-0 s-a făcut în minutul 31! Kevin de Bruyne a marcat cu un șut din afara careului, în urma unui contraatac. Brazilienii au alergat 76 de minute pentru un gol care să conteze pe tabelă și în dreptul lor. Augusto a marcat cu capul, dar degeaba. Belgia merge în semifinala cu Franța, în 10 iulie, la Sankt Petersburg, iar în competiție mai sunt doar echipe din Europa.

Celelalte două confruntări din sferturi sunt Rusia-Croația și Suedia-Anglia. Duelurile sunt programate sâmbătă.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă