5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportBegu și Buzărnescu, învinse în sferturi la Hobart

Begu și Buzărnescu, învinse în sferturi la Hobart

Favoritele numărul doi au fost întrecute după o oră şi 29 de minute.

În primul set, Begu şi Buzărnescu au fost conduse cu 3-0 şi 4-1, iar în cele din urmă au cedat cu 4-6. În actul al doilea, româncele au avut 2-0, dar apoi au pierdut cinci ghemuri consecutive. Reprezentantele ţării noastre au reuşit să revină şi au egalat la cinci, apoi la şase şi au dus setul în tiebreak, unde s-au înclinat după patru puncte pierdute consecutiv.

Begu şi Buzărnescu rămân cu un cec de 910 dolari şi 60 de puncte WTA la dublu, iar Begu va continua la simplu, unde s-a calificat, miercuri, în sferturi, după 4-6, 7-6 (2), 6-2 cu rusoaica Ana Blinkova.

Tot miercuri, perechea alcătuită din Monica Niculescu şi chinezoaica Zhaoxuan Yang s-a calificat în semifinalele probei de dublu, după 6-1, 6-4 cu cuplul româno-kazah Raluca Olaru/Galina Voskoboeva.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă