Becali anunţă o schimbare în echipa FCSB pentru meciul cu CSU Craiova

Gigi Becali a declarat, luni, că Florinel Coman îi va lua locul lui Florin Tănase, în echipa FCSB, pentru meciul cu CSU Craiova, din etapa a XII-a a Ligii I.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.10.2018 - 12:12

"O să intre el acum. Pe rând. Care cum intră, rămâne acolo. Să intre el acum, să demonstreze că merită şi rămâne el. Dacă nu, intră iar Tănase. N-a jucat Man (n.r. - cu Concordia), n-a jucat Tănase, n-a jucat Junior. Dacă Benzar a mai jucat, a mai centrat, Junior şi Tănase, şterşi, şi Man. Man, aşa şi aşa. Dacă joacă aşa, la revedere cu milioanele. Florinel Coman nu a jucat pentru că am avut mai mare încredere în Tănase. Şi am greşit, ca dovadă. Florinel Coman era în formă, mă doare inima, dar trebuie cineva să stea şi rezervă, nu putem să jucăm cu un om în plus. Lui Florinel Coman nu ai ce să-i spui, a dat şi goluri. Ca dovadă că ne-am înşelat, am făcut alegerea greşită, Florinel Coman va juca el titular şi cu asta, basta!", a declarat Becali, la Pro X.

Becali a criticat arbitrajele de la meciurile dispuate de CSU Craiova şi CFR Cluj în etapa a XI-a: "Nici nu ştii cum să comentezi, că anul trecut era problema cu penaltiurile. Acum s-a schimbat, acum scoate mingea din poartă, altă metodă. Îţi dai seama? Aşa ceva, ce s-a întâmplat alaltăieri, nu mi-a dat să văd. Un 11 metri, la doi metri adversarul, ăla cu Cicâldău... Nu am nimic cu Craiova, că nu are nicio vină. Nici CFR-ul nu are nicio vină. Dacă e omul la doi metri şi tu dai 11 metri aiurea, dacă bagă mingea n poartă, tu o scoţi, părerea mea e că ăştia nu sunt arbitri. Cum să scoţi mingea din poartă? Asta e, ce putem să facem?"

Formaţia FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Voluntari, cu scorul de 1-0, de echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

În etapa următoare, FCSB va evolua, în deplasare, cu CSU Craiova, la 21 octombrie.

Comentarii