Foto Arhiva

Becali: 1000% Omrani va veni la FCSB

Gigi Becali a declarat, vineri, că FCSB îl va achiziţiona pe Billel Omrani de la CFR Cluj, urmând să plătească o clauză de reziliere de 200.000 de euro.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.05.2018 - 11:46

Directorul sportiv al grupării ardelene, Bogdan Mara, a spus că în cazul lui Omrani clauza este de două milioane de euro şi că ar vrea ca jucătorul să îşi prelungească înţelegerea cu CFR Cluj.

“Vom plăti o clauză de reziliere a unui jucător de la CFR. Aşa mi-a zis Vasi (Vasile Geambazi). Asta e sută la sută. Un jucător de la CFR va veni la Steaua. 1000 la sută. E vorba de Omrani. Va juca la noi în sezonul viitor. Nu face u transferurile, Vasi se ocupă. Are clauză 200.000 de euro Omrani şi va fi al nostru”, a afirmat Becali la Pro X.

Tot la Pro X, Bogdan Mara a spus că vrea ca Omrani să rămână la CFR Cluj. “Două milioane de euro este clauza. După ce se termină campionatul sperăm să ne aşezăm la masa negocierilor şi să îi prelungim contractul”, a precizat el.

Înaintea ultimei etape a play-off-ului Ligii I, în care se va decide campioana României, CFR Cluj este lider în clasament, cu 47 de puncte, iar FCSB este e locul doi, cu 46 de puncte.

Cele trei meciuri ale etapei a zecea a play-off-ului sunt programate duminică, la ora 20.45: CSM Poli Iaşi – CSU Craiova, FCSB – Astra Giurgiu, CFR Cluj – FC Viitorul.

Comentarii