14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportBayern Munchen anunță că va relua antrenamentele

Bayern Munchen anunță că va relua antrenamentele

Mai multe echipe din Bundesliga au reluat pregătirea de săptămâna trecută, cu anumite restricţii, iar altele vor începe antrenamentele de luni.

Primele două ligi de fotbal din Germania au fost întrerupte cel puţin până la 30 aprilie, dar aceste termen se va prelungi după cum evoluează pandemia de coronavirus în Germania şi după măsurile de prevenţie luate de autorităţile sanitare.

Până în prezent, Bayern a impus antrenamente de la distanţă cu jucătorii, care urmau programe individuale de pregătire.

Restricţiile din Germania pentru combaterea virusului Covid-19 nu sunt atât de stricte ca în alte ţări europene şi cluburile pot efectua antrenamente în grupuri restrânse, cu respectarea unor norme de securitate.

La momentul suspendării Bundesligii, de la mijlocul lunii martie, Bayern era lider după 25 etape cu 55 puncte, urmată de Borussia Dortmund (51) şi RB Leipzig (50).

Liga germană de fotbal plănuieşte reluarea sezonului 2019/2020 la începutul lunii mai şi finalizarea lui la sfârşitul lunii iunie, cu meciuri fără spectatori, în cazul în care autorităţile sanitare îşi vor da acordul în pofida pandemiei de coronavirus.

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă