12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportBătălia pe o secundă

Bătălia pe o secundă

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2019

ETAPA 6 – CUPA DOMNEȘTI – ARGEȘ

                                                    

Argeșeanul,  Mihai Șurubariu, cu al său Subaru WRX STI, este cel care a dominat cursa de la Domnești, obținând titlul  Best time și locul 1 în Clasamentul Open.

 Mihai a obținut un timp excepțional, 00:59:91, reușind chiar să coboare – singurul – sub pragul de un minut. Ceilalți doi piloți clasați pe locurile doi și trei în clasamentul Open, bucureșteanul Alexandru Ionescu și Ovidiu Ponea din Mioveni, au reușit aceste performanțe după o luptă foarte strânsă și spectaculoasă, cu timpii de 01:00:79, respectiv 01:01:38.

 Nivelul prestațiilor piloților a crescut foarte mult, în special în actualul sezon competițional, cu mașini mai performante și un stil de conducere mai spectaculos și mai eficient. Asa se face că în Clasamentul Open există 12 piloți clasați în aceeași secundă!

 Organizatorii evenimentului, Asociația GT Auto Club Sportiv și ACR, alături de Primăria Domnești – Argeș, au reușit o nouă etapă de succes.

 Domneștenii au fost și ei bine reprezentați – șase concurenți locali, inclusiv o concurentă – demonstrând că  îndemânare auto poate fi în aceeași măsură o întrecere de top și un eveniment plin de viață pentru comunitate. Mihnea Hiru a adus și o cupă pentru localitatea sa, câștigând grupa Avansați, clasa 3.

 

 În cadrul grupelor și claselor, au ieșit învingători:

 – la grupa Avansați, clasa 1, Cristian Drăgan, București (01:04:53)

– la grupa Avansați, clasa 2, Alexandru Ionescu, București (01:01:24)

– la grupa Avansați, clasa 3, Mihnea Hiru, Domnești (01:02:92)

– la grupa Avansați, clasa 4, Dorin Șerban, București (01:04:39)

– la grupa Avansați, clasa 5, Ovidiu Ponea, Mioveni – Argeș (01:01:38)

– la grupa Debutanți, clasa 1, Mihai Costescu, Câmpulung (01:05:90)

– la grupa Debutanți, clasa 2, Răzvan Keszek, București (01:03:01)

– la grupa Femina, Silvia Saraholu, Pitești (01:06:70)

– la grupa Juniori, clasa 1, Cristea Alexandru, București (01:08:40)

– la grupa Juniori, clasa 2, Andeea Andronache, Câmpulung (01:12:64)

– la grupa Modificate, Mihai Șurubariu, Pitești (00:59:91)

 

 La echipe, a câștigat ȘURUBU RACING, urmată de AMI RACING și MXG MOTORSPORT.

 Mulțumim gazdei, Primăriei Domnești – Argeș, Poliției Locale, Jandarmeriei, Serviciului de Ambulanță și  Detașamentului de Pompieri, partenerilor: Automobil Clubul Român și sponsorilor noștri: Autozone-Vianor, Angelli, Tegee International, Omega Motorsport, precum și piloților, spectatorilor și tuturor celor care ne susțin în activitatea noastră.

 

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE se desfășoară anual, din anul 2011 și reunește piloți din toată țara, bine pregătiți, devotați culturii competiționale, bazate pe fairplay. Competiția de îndemânare auto se adresează în mod egal piloților profesioniști și amatorilor care vor să își dezvolte abilitățile în automobilism, cu respect pentru noțiunea de siguranță la volan.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă