Bat clopote de nuntă! Simona Halep a fost cerută de soție

Fericire mare în familia Simonei Halep! Tenismena trăiește cele mai frumoase momente în viața personală.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

10.06.2021 - 14:54

Deși nu a avut parte de noroc în plan profesional, fiind nevoită să se retragă de la Roland Garros din cauza unei accidentări, Simona Halep a fost cerută de soție de partenerul ei, Toni Iuruc.

Simona Halep formează un cuplu de câțiva ani buni cu partenerul ei de viață și, se pare că de această dată, jucătoarea de tenis a primit și marea întrebare. Cei doi au făcut un pas important: s-au logodit!

Vestea a fost dată de fericitul cuplu prietenilor apropiați, Simona trimițând și o fotografie în care purta inelul de logodnă primit.

Toni Iuruc, partenerul Simonei, locuieșt în Constanța și este mai mare decât jucătoarea de tenis. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună în 2019, când Simona a câștigat finala la Wimbledon.

.

Simona Halep își dorește să devină mamă
 

În urmă cu un an, Simona Halep a vorbit în cadrul unui interviu despre planurile sale de viitor, dezvăluind că își dorește să își întemeieze o familie:

„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează. Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a spus Simona Halep la Antena Stars

Citește totul despre:

Comentarii