27 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSportBăsescu: Momentul ce a declanşat criza-condamnarea lui Năstase;nu cred că cineva a...

Băsescu: Momentul ce a declanşat criza-condamnarea lui Năstase;nu cred că cineva a simţit satisfacţie

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, joi seară, la TVR, că momentul care a declanşat criza a fost condamnarea fostului premier Adrian Năstase, el precizând că nu crede „că cineva a putut simţi urmă de satisfacţie şi adăugând: „Povestea cu bucuria, cu Băsescu…nu!”, potrivit Mediafax.

 

„Acela a fost momentul care a declanşat criza, momentul în care Adrian Năstase a fost condamnat, şi vă rog să mă credeţi că nu cred că cineva a putut simţi urmă de satisfacţie. Povestea cu bucuria, cu Băsescu…nu!”, a declarat Traian Băsescu.

Totodată, el a menţionat că politicienii au înţeles, în momentul condamnării lui Năstase, că nimeni nu este deasupra legii.

„În momentul condamnării lui Adrian Năstase, atunci toţi politicienii au îneţels că nu mai este drum şi nimeni nu e deasupra legii, iar corupţia transpartinică nu a făcut decât să accelereze acest proces. Chiar dacă şi l-a dorit Crin Antonescu sau Victor Ponta nu era creată masa critică. Asta e şi explicaţia de ce un om cu care am lucrat, dnul Borbely şi un grup de parlamentari UDMR au votat pentru suspendare. I-am susţinut de multe ori am luat în piept explicaţii pe care ar fi trebuit să le dea ei numai din dorinţa de a proteja Guvernul şi coaliţia pentru a asigura stabilitatea ţării”, a afirmat preşedintele suspendat.

În acelaşi context, el a spus că toate dosarele lui Năstase au pornit de la colegi de partid ai acestuia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă