14.7 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportBăsescu: E nevoie de un suflu nou în PDL

Băsescu: E nevoie de un suflu nou în PDL

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, duminică, la Şcoala de vară a OTPDL, că „este nevoie de un suflu nou” în partid, el cerându-le „veteranilor partidului” să aibă forţa să mai facă o dată schimbarea la nivelul conducerii, aşa cum s-a întâmplat în anul 2001, relatează Mediafax.

„E nevoie de un suflu nou. Acest lucru trebuie să îl înţeleagă în primul rând veteranii partidului”, le-a spus Traian Băsescu participanţilor la Şcoala de vară a OTPDL.

El a adăugat că „veteranii partidului au fost cei care au avut forţa să facă o dată o schimbare puternică la vârful partidului, în 2001”.

„Azi, în faţa voastră, le cer tot lor să aibă forţa să mai facă o dată schimbarea la conducerea partidului, chiar dacă ultimul congres a însemnat o primenire”, a precizat Traian Băsescu.

Preşedintele Băsescu a mai spus că acest lucru îl spune şi sloganul Şcolii de vară a OTPDL, „Smart&Right”.

Traian Băsescu a susţinut, duminică, la şcoala de vară a tinerilor pedelişti de la Eforie Nord că PDL, pentru alegerile prezidenţiale din 2014, nu are nevoie de un urmaş al lui, ci de o persoană care să poată purta mesajul PDL credibil.

Solicitat de un tânăr să spună dacă a găsit printre seniorii PDL unul sau mai mulţi lideri care să aibă capacitatea de a câştiga alegerile prezidenţiale din 2014, Băsescu a răspuns: „Şi dacă le-aş avea, nu vi le-aş da (nume, n.r.), că nu-i frumos. Iar dacă îmi permiteţi o apreciere personală, PDL nu are nevoie de un urmaş al meu, ci are nevoie în primul rând de un promotor al lui, are nevoie nu de urmaş al lui Traian Băsescu, ci are nevoie de unul care să poată purta mesajul PDL credibil. Însă, vă repet ce am mai spus. Dacă eventual îl găsiţi, aveţi varianta fundamentală de a spune oamenilor corect ce puteţi face voi dacă veţi câştiga alegerile din 2012”, le-a transmis Băsescu tinerilor din PDL.

 

Cele mai citite

Companiile de stat din România au înregistrat o scădere semnificativă a profiturilor în prima jumătate a anului

Companiile de stat din România, aproximativ 200 de firme majore controlate de Guvern, au raportat un rezultat brut de 7,92 miliarde lei în primele...

Extrema dreaptă din Austria, dată câștigătoare a alegerilor parlamentare

Extrema dreaptă din Austria se îndreaptă spre un succes istoric în alegerile parlamentare de duminică din Austria, conform primelor estimări care au fost publicate...

Autoritățile din Capitală și Ilfov declară că sunt pregătite să intervină, dacă vor exista situații de urgență

La nivelul tuturor sectoarelor, au fost activate echipele de intervenție în regim de permanență, cu utilaje și materiale În Sectorul 6, primăria a cerut reprezentaților...
Ultima oră
Pe aceeași temă