36.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSportBasescu: "Dosarul Flota, un fals fabricat de PSD"

Basescu: „Dosarul Flota, un fals fabricat de PSD”

Presedintele Traian Basescu a reafirmat, vineri, la postul public de radio, faptul ca Dosarul Flota este un fals fabricat de PSD, relateaza Rompres.
'Acest lucru a fost probat de faptul ca in stenogramele PSD s-a gasit momentul cand la partid s-a luat decizia ca dosarul sa fie fabricat si dat procurorilor: discutia mea cu Adrian Nastase, cand imi propunea fuziunea PSD cu PD, in schimbul uitarii de Dosarul Flota. Nu aveam de ce sa fac un asemenea compromis. Era un mod de a trata lucrurile tipic lui Adrian Nastase', a subliniat Traian Basescu.
In opinia sefului statului, perceptia populatiei este afectata in momentul in care o serie de ministri suspectati in anumite dosare ataca institutiile statului.
'Institutiile statului au inceput sa lucreze. Este prima data cand vedem ministri in functie pe care DNA si-a permis sa-i investigheze. Oameni ca Pacuraru, Chiuariu, Seres si Nagy nu accepta ideea ca un judecator este singurul care spune daca esti vinovat sau nu. Din acest motiv, mi se pare greu de inteles pozitia ministrului Justitiei', a precizat Traian Basescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă