10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportBarcelona l-ar putea pierde pe Arthur. Ce echipe se interesează de brazilian

Barcelona l-ar putea pierde pe Arthur. Ce echipe se interesează de brazilian

Arthur Melo, 23 ani, a fost transferat de Barca în iulie 2018 de la Gremio Porto Alegre contra sumei de 31 milioane euro, plus alte 9 milioane ca bonusuri de performanţă. El a disputat 67 meciuri şi a marcat 4 goluri în toate competiţiile pentru clubul catalan, unde era văzut cel mai potrivit înlocuitor pentru Xavi Hernandez.

Tottenham urmează să facă o ofertă pentru Arthur şi l-ar putea include pe Tanguy Ndombele în această tranzacţie, relatează Gazeta Esportiva.

Pe de altă parte, Inter, care negociază transferul atacantului argentinian Lautaro Martinez pe Camp Nou, a întrebat despre disponiblitatea mijlocaşului brazilian.

În acest sezon din La Liga, până la suspendarea lui din cauza pandemiei de coronavirus, Arthur a disputat 23 de meciuri în toate competiţiile.

La începutul săptămânii, fostul jucător al lui Gremio a declarat că vrea să-şi ducă la bun sfârşit contractul cu Barcelona, care va expira în iunie 2024.

Cele mai citite

SUA sunt gata să ofere un pachet de ajutor militar de 1 miliard de dolari pentru Ucraina

Statele Unite(SUA) pregătesc un pachet de ajutor militar de 1 miliard de dolari pentru Ucraina, primul care va proveni din proiectul de lege Ucraina-Israel,...
00:01:00

China emite cea mai severă avertizare pentru ploi torențiale după inundații devastatoare

Peste 100.000 de persoane au fost evacuate în sudul Chinei din cauza ploilor abundente și a inundațiilor mortale, guvernul emițând marți cea mai înaltă...

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...
Ultima oră
Pe aceeași temă