Barcelona își asigură viitorul! Clauza lui Ansu Fati, crescută la 170 milioane de euro

Clubul spaniol de fotbal FC Barcelona a anunţat miercuri că a crescut clauza de eliberare a tânărului Ansu Fati de la 100 la 170 de milioane de euro, iar când jucătorul născut în Guineea-Bissau va semna primul contract profesionist va sări la 400 de milioane de euro.

Share

Rl online 0 comentarii

05.12.2019 - 11:16

''FC Barcelona şi jucătorul Ansu Fati au căzut de acord asupra unei ameliorări a contractului său valabil până la data de 30 iunie 2022, cu opţiune de încă doi ani suplimentari, şi pentru o clauză de eliberare care ajunge de la 100 la 170 de milioane de euro'', a anunţat clubul.

''Clauza sa va atinge 400 de milioane de euro când Ansu Fati va semna primul său contract profesionist ca jucător al primei echipe'', a adăugat Barca.

Atacantul de 17 ani a fost titularizat în premieră în prima echipă a clubului blaugrana în septembrie.

Format la ''Masia'' de la vârsta de zece ani, talentatul jucător a doborât deja numeroase recorduri, printre care acela de cel mai tânăr marcator al Barcelonei în La Liga şi cel mai tânăr jucător al Barcelonei care a evoluat în Liga Campionilor.

După ce a obţinut cetăţenia spaniolă în septembrie, el a jucat primele sale minute pentru echipa de tineret a Spaniei în luna octombrie şi va putea fi convocat la prima naţională pentru EURO 2020.

Comentarii