13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportBara şi Buzărnescu, în optimile probei de dublu la Madrid

Bara şi Buzărnescu, în optimile probei de dublu la Madrid

Perechea română Irina Bara/Mihaela Buzărnescu s-a calificat, luni, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Madrid (WTA), dotat cu premii totale de 7.021.128 de dolari, după ce a întrecut cuplul spaniol Aliona Bolsova/Arantxa Parra Santonja, cu 3-6, 6-4, 10-5.

Româncele au obţinut victoria într-o oră şi 19 minute.

În alt meci, perechea româno-rusă Andreea Mitu/Alexandra Panova a fost învinsă de cuplul Su-Wei Hsieh (Taiwan)/Barbora Strycova (Cehia), cap de serie numărul cinci, cu 3-6 6-4, 10-3, în primul tur, după o oră şi 12 minute.

Bara şi Buzărnescu, care vor înfrunta în optimi favoritele numărul patru, Elise Mertens (Belgia)/Arina Sabalenka (Belarus), şi-au asigurat un cec de 23.510 euro şi 120 de puncte WTA la dublu.

Mitu şi Panova vor primi un cec de 13.650 euro şi 10 puncte WTA la dublu.

Tot luni, perechea Simona Halep/Irina Begu s-a calificat în optimile de finală, după 6-2, 6-3 de cuplul româno-croat Raluca Olaru/Darija Jurak.

Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă