Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avertisment din Premier League: Prețul jucătorilor ar putea să scadă

Impactul financiar al pandemiei de coronavirus se va reflecta şi în preţul jucătorilor, care ar putea să scadă când se va deschide fereastra de transferuri, a declarat antrenorul echipei engleze Southampton, austriacul Ralph Hasenhuettl.

Share

Rl online 0 comentarii

28.04.2020 - 08:14

''Suntem pregătiţi, ştim că va fi o fereastră de transferuri interesantă, poate una mai scurtă. Cum toate lucrurile s-au schimbat odată cu această pandemie, cred că şi preţurile jucătorilor vor coborî. Nu putem spune ce impact va avea acest lucru asupra pieţei, noi suntem însă pregătiţi pentru orice variantă. Important este să revenim la normalitate în viaţa de zi cu zi'', a spus Hasenhuettl.

Săptămâna trecută, vicepreşedintele clubului Manchester United, Ed Woodward, spunea că sumele uriaşe evocate în legătură cu viitoarele transferuri ale unor fotbalişti "par să ignore realitatea provocată" de pandemia de coronavirus.

"Nu pot să mă împiedic să mă gândesc că speculaţiile despre transferuri de sute de milioane de lire sterline pentru un singur jucător în această vară par să ignore realitatea cu care se confruntă acest sport", afirma Woodward pe un forum al suporterilor.

Presa anunţase că Manchester United este gata să plătească 200 de milioane de lire sterline pentru Harry Kane, atacantul lui Tottenham Hotspur şi al naţionalei Angliei.

Cluburile profesioniste engleze, ca şi cele din alte campionate europene oprite din cauza pandemia de Covid-19, sunt ameninţate de asfixiere economică, mai ales dacă sezonul va fi reluat cu întârziere sau nu va fi reluat deloc.

De asemenea, economistul italian Marco Bellinazzo, într-un interviu acordat agenţiei EFE, spunea că transferurile de peste 100 milioane euro, care au marcat ultimele perioade de mercato din fotbalul internaţional, vor fi "o veche amintire" după criza economică generată de pandemie.

Premier League a început să facă planuri despre posibila reluare a fotbalului, întrerupt acum din cauza pandemiei de coronavirus. Aşa-numitul "Project Restart" ia în calcul reluarea competiţiei pe 8 iunie, cu porţile închise, pentru a limita răspândirea bolii.

Comentarii