13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportAvertisment din Premier League: Prețul jucătorilor ar putea să scadă

Avertisment din Premier League: Prețul jucătorilor ar putea să scadă

”Suntem pregătiţi, ştim că va fi o fereastră de transferuri interesantă, poate una mai scurtă. Cum toate lucrurile s-au schimbat odată cu această pandemie, cred că şi preţurile jucătorilor vor coborî. Nu putem spune ce impact va avea acest lucru asupra pieţei, noi suntem însă pregătiţi pentru orice variantă. Important este să revenim la normalitate în viaţa de zi cu zi”, a spus Hasenhuettl.

Săptămâna trecută, vicepreşedintele clubului Manchester United, Ed Woodward, spunea că sumele uriaşe evocate în legătură cu viitoarele transferuri ale unor fotbalişti “par să ignore realitatea provocată” de pandemia de coronavirus.

“Nu pot să mă împiedic să mă gândesc că speculaţiile despre transferuri de sute de milioane de lire sterline pentru un singur jucător în această vară par să ignore realitatea cu care se confruntă acest sport”, afirma Woodward pe un forum al suporterilor.

Presa anunţase că Manchester United este gata să plătească 200 de milioane de lire sterline pentru Harry Kane, atacantul lui Tottenham Hotspur şi al naţionalei Angliei.

Cluburile profesioniste engleze, ca şi cele din alte campionate europene oprite din cauza pandemia de Covid-19, sunt ameninţate de asfixiere economică, mai ales dacă sezonul va fi reluat cu întârziere sau nu va fi reluat deloc.

De asemenea, economistul italian Marco Bellinazzo, într-un interviu acordat agenţiei EFE, spunea că transferurile de peste 100 milioane euro, care au marcat ultimele perioade de mercato din fotbalul internaţional, vor fi “o veche amintire” după criza economică generată de pandemie.

Premier League a început să facă planuri despre posibila reluare a fotbalului, întrerupt acum din cauza pandemiei de coronavirus. Aşa-numitul “Project Restart” ia în calcul reluarea competiţiei pe 8 iunie, cu porţile închise, pentru a limita răspândirea bolii.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă