Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avem un nou furnizor de mingii în Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a semnat un contract cu o valabilitate de patru ani cu Select Sport privind noua minge cu care se va juca în Liga 1.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.06.2019 - 13:01

Prin acest acord, Select este acum mingea oficiala de joc a celor mai importante 11 ligi de fotbal din Europa, având mai multe acorduri semnate decât oricare alt brand de specialitate. Înțelegerea intră în vigoare din iulie, odată cu debutul sezonului 2019/2020 al Ligii 1.

„Suntem mândri de încheierea acestui acord. Pentru noi este important să facem parte dintr-o comunitate recunoscută la nivel internațional, așa cum este familia Select. Suntem foarte fericiți să avem propria minge oficială și așteptăm cu entuziasm sezonul 2020/2021, în care vom avea și un design unic al mingii, un obiectiv al strategiei LPF de a consolida propria identitate competițională în colaborare cu mai mulți parteneri”, a declarat Robert Pongracz, vicepreședintele LPF.

Comentarii