10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportAustralia a învins Belarusul cu 3-2 şi s-a calificat în finala Fed...

Australia a învins Belarusul cu 3-2 şi s-a calificat în finala Fed Cup

Australia a obţinut biletul pentru finala din noiembrie, unde va întâlni învingătoarea dintre România şi Franţa, după ce a câştigat meciul de dublu: Ashleigh Barty şi Samantha Stosur le-au dominat pe Victoria Azarenka şi Arina Sabalenka, 7-5, 3-6, 6-2, întâlnirea durând aproape două ore.

Barty, N.9 mondial, câştigase şi cele două meciuri ale sale de simplu, sâmbătă cu Azarenka (7-6, 6-3) şi duminică în faţa lui Sabalenka (6-2, 6-2).

Australia a câştigat de şapte ori trofeul, ultima oară în 1974 în faţa SUA.

Australia şi Belarusul au fost la egalitate, 2-2, după ce Azarenka, fost lider mondial, a trecut clar de Stosur, 6-1, 6-1, după doar 59 de minute. Azarenka, dublă câştigătoare la US Open, este acum locul 61 mondial.

În primul meci de sâmbătă, Sabalenka, locul 10 mondial, a învins-o pe Stosur, cu 7-5, 5-7, 6-3.

Belarus, care nu a câştigat niciodată competiţia, spera să se califice pentru a doua sa finală din ultimii trei ani, după cea pierdută în faţa SUA în 2017, spune Agerpres.

Cele mai citite

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...
Ultima oră
Pe aceeași temă