Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Echipajul medaliat cu aur (foto: Federația Română de Canotaj)

Aur pentru echipajul masculin de patru rame al României, la CM de canotaj

Echipajul masculin de patru rame ale României a cucerit, duminică, medalia de aur la Campionatul Mondial de canotaj desfășurat în Poznan, Polonia.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 29.07.2018 - 14:50

Pentru delegaţia tricoloră este a patra medalie, anterior fiind obţinute două de argint şi încă una de aur.

Medalia de aur de duminică a fost câştigată de echipajul format din Mihai Vasile Ţigănescu, Cosmin Pascari, Ştefan Constantin Berariu şi Ciprian Huc.

Anterior, medaliile tricolore au fost obţinute de echipajul feminin de patru rame – Mădălina Hegheş, Amalia Bereş, Mădălina Casu, Roxana Parascanu (argint); echipajul feminin de patru vâsle - Elena Logofătu, Georgiana Vasile, Nicoleta Pascanu, Simona Radiş (aur) şi echipajul masculin de dublu rame – Dumitru Alexandru Ciobica şi Florin Lehaci (argint).

În ultima finală cu participare românească la start va concura echipajul masculin de opt plus 1, format din sportivii Alexandru Chioseaua, Mugurel Semciuc, Alexandru Matinca, Radu Constantin, Adam Constantin, Sergiu Bejan, Robert Dedu, Alexandru Macovei şi Adrian Munteanu.

Comentarii

loading...