28.4 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

ATP Zhuhai: Andy Murray, victorie de moral

În vârstă de 32 de ani, Murray a avut nevoie de două ore şi 40 de minute pentru a-şi adjudeca victoria, el reuşind 13 aşi pe parcursul meciului.

În runda următoare, Murray va juca împotriva australianului Alex De Minaur (31 ATP, favorit nr. 7), care l-a eliminat pe conaţionalul său, John Millman (79 ATP) cu 6-1, 6-3.

Săptămâna trecută, înainte de debutul la turneul din China, Andy Muuray spunea că ar fi un pic ”naiv” să creadă că ar putea redeveni în viitor jucătorul care a fost la un moment dat, când a ocupat primul loc mondial şi a câştigat trei titluri de Grand Slam. ”Sincer să fiu, nu mă aştept să revin la cel mai bun nivel la care am fost în trecut. Aş fi un pic naiv şi nechibzuit să cred asta. Simt că pot încă să concurez la cel mai înalt nivel din punct de vedere tehnic, dar nu ştiu dacă fizic voi putea să recuperez astfel încât să fiu din nou competitiv”, afirma Murray.

Operat la şold în luna ianuarie, el şi-a făcut revenirea în competiţii cu ocazia turneului de la Queen’s, unde a evoluat în proba de dublu alături de Feliciano Lopez, câştigând competiţia.

Câştigătorul a trei trofee de Grand Slam, Murray s-a temut că va fi nevoit să pună capăt carierei sale după noua intervenţie chirurgicală la care a fost supus la începutul acestui an.

Ultima oră
Pe aceeași temă