Foto: Facebook AS Roma

AS Roma, la al doilea meci din acest sezon pierdut la „masa verde”

Formația AS Roma a pierdut cu 0-3 la „masa verde” meciul cu Spezia din optimile de finală ale Cupei Italiei, în care a efectuat şase schimbări în locul celor cinci permise de regulament.

Share

Rl online 0 comentarii

22.01.2021 - 23:03

Profitând de faptul că Roma a rămas în nouă jucători, după eliminarea portarului Pau Lopez, pentru intrare periculoasă asupra unui atacant advers (91) şi a fundaşului Gianluca Mancini, care a văzut al doilea cartonaş galben (92), Spezia a reuşit să dea lovitura în prelungiri, pe parcursul cărora a marcat de două ori, mai întâi prin Daniele Verde (107), jucător format de Roma, iar apoi prin Saponara, în minutul 119, pecetluind soarta calificării.

În confuzia creată după cele două eliminări, antrenorul Romei, Paulo Fonseca, a introdus în teren doi jucători noi, ajungând la un total de şase schimbări efectuate pe parcursul jocului, cu una în plus faţă de numărul maxim permis de regulament.

În acest sezon, Roma a mai pierdut un meci cu 0-3 la „masa verde”, cel din deplasare cu Hellas Verona din prima etapă de campionat, în care a trimis un fotbalist fără drept de joc.

 

Comentarii