20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportAS Roma i-a prelungit contractul lui Fazio

AS Roma i-a prelungit contractul lui Fazio

Fazio, care are 32 de ani, a venit în 2017 la Roma, de la Sevilla FC.

Directorul sportiv al Romei, Gianluca Petrachi, a declarat că experienţa lui Fazio îi va ajuta pe jucătorii mai tineri ai echipei să crească. “Federico va fi un ghid pentru apărarea noastră şi pentru băieţii noştri”, a spus oficialul.

Site-ul ziaristului Gianluca di Marzio a scris că Roma îl va împrumuta de la Chelsea pe fundaşul dreapta italian Davide Zappacosta. Acesta are 27 de ani şi evoluează de doi ani la formaţia londoneză.

Potrivit site-ului TuttoMercatoWeb, Roma şi-ar putea întări apărarea cu germanul Shkodran Mustafi, devenit indezirabil la Arsenal. Mustafi, în vârstă de 27 de ani, a fost campion mondial cu Germania în 2014.

Roma ar fi aproape să se despartă de atacantul ceh Patrik Schick, ce a fost o mare decepţie în cei doi ani petrecuţi la echipa italiană. De Schick se interesează mai ales gruparea germană RB Leipzig, care l-ar putea împrumuta pe jucător cu obligaţie de cumpărare.

Plecarea lui Schick şi a francezului Gregoire Defrel, împrumutat în sezonul trecut la Sampdoria, ar permite Romei să-l aducă de la Real Madrid pe Mariano Diaz, atacant format în Spania, cu o selecţie pentru naţionala Republicii Dominicane.

Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...
Ultima oră
Pe aceeași temă