10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportAS Monaco plăteşte 20 milioane euro pentru un jucător de numai 16...

AS Monaco plăteşte 20 milioane euro pentru un jucător de numai 16 ani

Geubbels, care a marcat 12 goluri în 21 de meciuri disputate pentru selecţionata de juniori Under-18 a Franţei, a debutat în sezonul trecut în Ligue 1, la 16 ani, o lună şi 7 zile, devenind primul jucător născut în secolul XXI care a jucat în prima ligă franceză de fotbal.

“Sosirea lui Willem Geubbels face parte din planul nostru de dezvoltare a celor mai bune talente europene”, a precizat preşedintele lui AS Monaco, Vadim Vasiliev, pe site-ul oficial al clubului.

BBC reaminteşte că AS Monaco l-a achiziţionat pe atacantul francez Anthony Martial de la Lyon în 2013, cu 5 milioane euro, vânzându-l apoi doi ani mai târziu la Manchester United, cu 36 milioane lire sterline (aproximativ 40 milioane euro).

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă