15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportArsenal i-a găsit înlocuitorul lui Wenger

Arsenal i-a găsit înlocuitorul lui Wenger

La 46 de ani, Emery a câştigat un titlu de campion şi patru cupe naţionale în două sezoane petrecute la clubul parizian.
Conform surse citate, “Emery a apărut ca alegere unanimă după un proces de recrutare în cursul căruia clubul a discutat cu toţi candidaţii”.
Tehnicianul iberic a fost nevoit să plece de la PSG după ce nu a reuşit să strălucească în Liga Campionilor, în ciuda unui mercato record de 400 milioane euro, în vara trecută, francezii fiind eliminaţi de Real Madrid în optimile de finală.
Înainte de venirea sa la Paris Saint-Germain, Unai Emery a condus-o cu succes pe FC Sevilla, cu care a cucerit de trei ori trofeul Europa League în trei sezoane.
Arsenal se află în căutarea unui antrenor pentru prima oară în 22 de ani, după ce Arsene Wenger a anunţat că va renunţa la funcţia sa, în urmă cu câteva săptămâni. Londonezii au ocupat pe locul al şaselea în Premier League, cea mai slabă clasare din era Wenger, ratând astfel calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.
BBC precizează că un anunţ privind numirea lui Unai Emery la cârma echipei londoneze este aşteptat în cursul acestei săptămâni. 

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă