16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportAre coloană vertebrală! Ce jucător a refuzat valizele cu bani ale chinezilor

Are coloană vertebrală! Ce jucător a refuzat valizele cu bani ale chinezilor

În acelaşi timp, chinezii ar fi achitat şi clauza de reziliere a contractului jucătorului, în valoare de 40 de milioane de euro.

Ben Yedder a venit la FC Sevilla în vara anului 2016, de la Toulouse, un transfer care i-a costat pe andaluzi 9,5 milioane de euro.

Deşi jucătorul cu origini tunisiene a avut rezultate excepţionale sezonul trecut, marcând 30 de goluri (18 în LaLiga) în 54 de meciuri jucate în toate competiţiile, FC Sevilla ar vrea să-l vândă pentru a-şi mai echilibra din balanţa serios afectată de transferurile efectuate în această vară, în valoare totală de 115 milioane de euro.

Însă de Ben Yedder s-au interesat, “timid”, PSG şi Manchester United şi doar gruparea chineză a fost dispusă să puă pe masă banii doriţi de Sevilla.

Jucătorul de 28 de ani a refuzat salariul uriaş oferit de chinezi, pentru că el speră să fie convocat la naţionala Franţei, cu care să evolueze la Euro 2020.

Totuşi, gruparea din LaLiga mai speră încă să-l vândă pe jucătorul care mai are contract până în vara anului 2021, la Sevilla.

Cele mai citite

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...
Ultima oră
Pe aceeași temă