Ape tulburi la Antwerp. Ladislau Boloni s-a certat cu vedeta echipei, Kevin Mirallas

Ladislau Boloni a avut un conflict cu internaţionalul belgian Kevin Mirallas. Antrenorul român al echipei Antwerp a vrut să-l introducă pe teren în repriza a doua a meciului de duminică, disputat la Gent, însă după un schimb dur de replici, jucătorul s-a dus direct la vestiare.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.11.2019 - 15:50

Boloni a recunoscut conflictul avut cu fotbalistul de 32 de ani, trecut pe la echipe ca Lille, Saint-Etienne, Everton şi Fiorentina. "A fost fără dubii un pic frustrat că nu a jucat de la început. Nu a fost titular de mai multe săptămâni. Îi înţeleg frustrarea, dar Rafaelov şi Lamkel Ze au fost în aceeaşi situaţie. Asta face parte din viaţa unui fotbalist. Dacă nu eşti capabil să accepţi asta, schimbă-ţi meseria", a declarat Boloni, imediat după partidă.

Întrebat dacă jucătorul cu 60 de selecţii la naţionala Belgiei va fi sancţionat pentru comportamentul său, antrenorul a răspuns: "Kevin este profesionist, vom regla asta intern."

Antwerp a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de la Gent, din etapa a XVI-a a campionatului belgian. În ultimele trei etape, echipa pregătită de tehnicianul român a câştigat şapte puncte din nouă şi a urcat pe locul 4, cu 28 de puncte, la două puncte de Standard Liege, de pe locul 2. Lider este FC Bruges, cu 36 de puncte, din 15 meciuri.

Comentarii