8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportAntrenorul portughez Jorge Jesus, depistat cu coronavirus

Antrenorul portughez Jorge Jesus, depistat cu coronavirus

“Este adevărat că testul meu s-a dovedit pozitiv şi este adevărat, de asemenea, că mă simt normal”, a precizat tehnicianul lusitan pe contul său de Instagram. “Astăzi mă simt exact la fel cum mă simţeam în urmă cu o lună, un an, doi sau trei ani. Nu am simptome, însă testul a fost pozitiv. Voi rămâne în carantină şi cred că într-o săptămână sau două voi reveni la normal”, a adăugat el.

Jorge Jesus, care a câştigat anul trecut campionatul Braziliei şi Copa Libertadores cu Flamengo, a mai spus că se află sub îngrijirea staff-ului medical al echipei sale.

Clubul Flamengo a dat publicităţii un comunicat în care precizează că testul la care a fost supus antrenorul portughez a avut un rezultat “slab pozitiv sau neconcludent”, urmând ca Jesus să fie supus unui nou test.

Gruparea din Rio de Janeiro a precizat, totodată că niciun alt membru al staff-ului tehnic, responsabil al departamentului tehnic sau vreunul dintre jucătorii săi nu a fost testat pozitiv la Covid-19, cu excepţia lui Jorge Jesus.

Cu toate aceste, Flamengo a decis să suspende toate antrenamentele primei echipei, precum şi ale celei de tineret, timp de o săptămână. Anunţul a venit la o zi după ce campionatul statului Rio de Janeiro a fost suspendat pentru 15 zile.

Săptămâna trecută, Jorse Jesus criticase federaţia din Rio pentru că a permis disputarea în continuare a meciurilor din Campionatul Carioca, afirmând că fotbaliştii şi antrenorii nu sunt “super-eroi” şi merită mai multă atenţie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă