10.4 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Antrenorul echipei CSM Bucureşti vrea să aibă un loc important în voleiul mondial

CSM Bucureşti a reuşit să câştige în premieră titlul de campioană a României în acest sezon, iar apoi a câştigat şi Cupa României. CSMB este singura echipă feminină din voleiul românesc care a cucerit un trofeu european, Cupa Challenge, în 2016.

”Vreau să obţin un loc important în voleiul mondial”, a declarat Ferhat Akbaş pentru voleybolunsesi.com, citat de site-ul echipei CSM Bucureşti.

”Alba Blaj, echipă care va evolua în Final Four-ul Ligii Campionilor de la Bucureşti, a fost rivala noastră în lupta pentru titlu. Am muncit din greu. Campionatul din România e unul puternic şi devine în fiecare an şi mai puternic. Cucerirea Cupei României a fost pentru noi ca un desert! Am fost cu toţii foarte fericiţi”, a mai spus Akbaş (32 ani), sosit la CSM în ianuarie 2017.

Ferhat Akbaş a relatat că CSM Bucureşti a fost alegerea perfectă în momentul în care a decis să părăsească din nou Turcia: ”Prima propunere a venit din România. Trebuia să decid foarte repede. Mi-am asumat acest risc. Campionatul e, aşa cum am mai spus, puternic. Clubul este elegant şi rivalizează ca organizare cu marile grupări europene, iar oraşul este frumos”.

Fost antrenor al naţionalei Turciei, Ferhat Akbaş a mărturisit că va continua şi în sezonul viitor pe banca tehnică a echipei CSM Bucureşti, el făcând parte în acelaşi timp şi din staff-ul naţionalei Japoniei.

La ceremonia de decernare a titlului de campioană a României, eveniment petrecut săptămâna trecută la Sala Polivalentă din Bucureşti, alături de Gabriela Szabo, directorul general al CSM Bucureşti, a fost prezent şi ambasadorul Turciei la Bucureşti, Koray Ertaş.

Ultima oră
Pe aceeași temă