14.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSportFotbalAntrenorul Barcelonei, Xavi, nu a putut pleca cu echipa spre Statele Unite....

Antrenorul Barcelonei, Xavi, nu a putut pleca cu echipa spre Statele Unite. Care este motivul

Jurnalul “Mundo Deportivo” a anunţat că antrenorul Barcelonei, Xavi, nu a putut pleca în acelaşi timp cu echipa spre Statele Unite, pentru turneul de pregătire de dinaintea sezonului competiţional, din cauza călătoriilor sale în Iran, pe vremea când juca la echipa qatariană Al Sadd.

Barcelona a plecat sâmbătă spre Miami, fără antrenor, pentru un turneu de 15 zile pe coasta Atlanticului. Antrenorul catalan nu s-a putut îmbarca cu echipa din cauza “unor probleme administrative şi de paşaport”, conform publicaţiei Mundo Deportivo, citată de cotidianul L’Equipe, conform agerpres.ro.

După cum relatează publicaţia, călătoriile în Iran de pe vremea când Xavi era jucătorul lui Al Sadd (Qatar), el disputând de altfel ultimul meci din carieră la Teheran, au determinat autorităţile americane să-i refuze viza fostului mijlocaş.

În cadrul turneului în SUA, pentru care Samuel Umtiti nu a fost convocat, FC Barcelona va întâlni echipa Inter Miami la Fort Lauderdale (Florida) pe 19 iulie, Real Madrid la Las Vegas pe 23, Juventus Torino la Dallas pe 26 şi New York Red Bulls pe 30.

Ronaldo ar reveni în Spania, dar la Barcelona, dezamăgit de situația de la Manchester United

Cotidianul englez The Sun susține că are informații conform cărora starul portughez Ronaldo s-a arătat interesat de un transfer la Barcelona, deoarece este nemulțumit de performanțele ce se prevăd a fi obținute în acest sezon la Manchester United.

Cei de la The Sun afirmă că portughezul l-ar fi contactat pe fundașul central al Barcelonei, Gerard Pique, și i-ar fi cerut să vorbească cu Xavi, noul manager de pe Nou Camp, despre o eventuală mutare.

De asemenea, presa spaniolă spune că agentul său, Jorge Mendes, ar negocia deja condițiile cu președintele Barcelonei, Joan Laporta, potrivit unor informații vehiculate de Mundo Deportivo, transmite jurnalul.ro.

Ronaldo este conștient de faptul că Barcelona, aflată în criză financiară, este în căutarea unui marcator.

El l-ar fi contactat pe Xavi în urmă cu câteva zile, prin intermediul fostului său coechipier de la United, Pique.

Mendes are, de asemenea, o relație bună cu Laporta și cei doi discută deja despre posibilitatea transferului.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Crește contrabanda cu țigări la granița de sud a României

Doar pe parcursul primelor trei luni din anul 2024, la granița de sud a României au fost capturate 12 milioane de țigarete de contrabandă....

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...

Jurnalismul european reflectă provocările societății contemporane: Abuzuri, Traume și Sănătate Mentală

În cadrul celei de-a 12-a ediții a European Press Prize, 25 de povești din cinci categorii au fost nominalizate, din care mai mult de...
Ultima oră
Pe aceeași temă