27.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSportAntonescu vorbeşte despre candidatura la prezidenţiale. Ce mesaj va transmite săptămâna viitoare

Antonescu vorbeşte despre candidatura la prezidenţiale. Ce mesaj va transmite săptămâna viitoare

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu-şi va lansa candidatura la alegerile prezidenţiale săptămâna viitoare, la Constanţa, el arătând că la evenimentul respectiv va avea un mesaj privind proiectul său în calitate de candidat, transmite Mediafax.

Întrebat dacă îşi va lansa săptămâna viitoare candidatura la preşedinţia României, Antonescu a negat.

„Nu. Aici sunt două accepţiuni. Eu am fost desemnat candidat al USL la preşedinţia României în 2014 de trei congrese: PSD, PNL, PC. Asta e una şi e clară, nu am ce să vă fac. A doua este campania electorală oficială care durează în general o lună şi care va avea startul foarte probabil în octombrie 2014. Atunci sigur o să mă duc la BEC, o să-mi depun candidatura. În rest nu se întâmplă nimic”, a spus Antonescu.

Citeşte şi Declaraţie INCREDIBILĂ a lui Antonescu. Ce spune preşedintele PNL despre dosarele liberalilor la DNA

El a precizat că la evenimentul de la Constanţa va adresa un mesaj care poate fi socotit ca ţinând de proiectul său de candidat.

„Avem un eveniment care înseamnă o întrunire mai largă cu mulţi tineri din partidele ULS la care mă voi adresa cu un mesaj care poate fi socotit ca ţinând de developarea viziunii mele, proiectului meu şi în calitate de cadidat, dar care nu înseamnă nici desemnarea mea acum candidat, că sunt deja desemnat, nici înscrierea mea în campania oficială, că nu e campanie oficială”, a spus liderul PNL.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă